maanantai 24. syyskuuta 2012

Piirtopöytä

Tosiaan menin heräteostoksena hankkimaan piirtopöydän. En ole ikinä osannut piirtää, mutta ajattelin että sekin vois olla kiva taito oppia. Nopeasti kokeilin miten tuo toimii photarin ja illustraattorin kanssa yhteen. Tämmönen tuli ekasta kuvasta ::: D Lähes yhtä hieno mitä paintilla sais aikaan.



Seuraavaks pitäis tuo fudispallo teksturoida loppuun.

2 kommenttia:

  1. Kokeilin tuota piirtonäyttö XP-Pen Artist 12 Pro :https://www.xp-pen.com/product/479.html , Itse käytän sitä päivittäin töissä (hiirtä ei edes koko toimistossa ole). erityisesti Photoshop työssä en voisi enää olla ilman. Useita ohjelmoitavia painikkeita nopeisiin haluttuihin toimintoihin, kuten tarkkuuspiirtäminen, zoom, step back, tai mitä katsot tarpeelliseksi. Osoittimena toimii kaikkien ohjelmien kanssa, fotari luonnollisesti tukee noita kaikkia edistyneempiä ominaisuuksia kuten painetunnistus .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä piirtopöytä on varmasti tarpeellinen nykypäivän graafikoilla. Huomioi että kirjoitin tekstin 2012 joten tekniikka on mennyt myös huimasti eteenpäin tässä välissä :D Myin oman piirtopöytäni jo pois sillä en ole hyvä piirtämään ja luovutin sen taidon suhteen.

      Poista